Bell Schedules » Activity Schedule

Activity Schedule

Activity Schedule
Description / Period Start Time End Time Length
Advisory 7:35 AM 7:55 AM 20 min
1st Period 7:55 AM 8:35 AM 40 min
Passing 8:35 AM 8:38 AM 3 min
2nd Period 8:38 AM 9:18 AM 40 min
Extended Passing 9:18 AM 9:26 AM 8 min
3rd Period 9:26 AM 10:06 AM 40 min
Passing 10:06 AM 10:09 AM 3 min
4th Period 10:09 AM 10:49 AM 40 min
Passing 10:49 AM 10:52 AM 3 min
7th Grade Lunch 10:52 AM 11:24 AM 32 min
5th Period (8th Grade Only) 10:52 AM 11:32 AM 40 min
Passing 11:24 AM 11:27 AM 3 min
5th Period (7th Grade Only) 11:27 AM 12:07 PM 40 min
Passing 11:32 AM 11:35 AM 3 min
8th Grade Lunch 11:35 AM 12:07 PM 32 min
Passing 12:07 PM 12:10 PM 3 min
6th Period 12:10 PM 12:50 PM 40 min
Passing 12:50 PM 12:53 PM 3 min
Activity 12:53 PM 1:53 PM 60 min
Dismissal 1:53 PM